Nieuws
Lekkernij scoort punten! PDF Print


Lekkernij is de afgelopen maanden regelmatig bezocht door vak mensen uit de Brance kaas en delicatessen. Ook wel kaas & food specialisten. Bij deze bezoeken zijn controles uitgevoerd op het gebied van bijvoorbeeld: HACCP, codering van producten, het buitenaanzicht van de winkel, de olie waar de noten in gebrand worden etc. Ook is er gekeken naar de vakkennis van het personeel. Wanneer is een kaas vegetarisch?


Lees meer...
 
Nieuw: Gebakken Vijgenbal PDF Print

Deze verrukkelijke vijgenbal transformeert elk kaasplateau in iets bijzonders. Volgens
oud Italiaans recept worden de vijgen gebakken en vervolgens handmatig
ingepakt in vijgenbladeren.  Het krijgt hierdoor de perfecte presentatie.

Lees meer...
 
Bent u MALL? PDF Print

Winkeliers boksen tegen mall
vrijdag, 24 apr 2009 08:34 | Door: Brabants Dagblad

TILBURG - Met een bokswedstrijd tegen de shopping mall, speels uitgebeeld, beginnen Tilburgse winkeliers zaterdag in de Heuvelstraat hun publiekscampagne tegen dat mega-winkelcentrum.

Met nog geheimgehouden acties en de website kiesvoortilburg.nl proberen ze de bevolking van Tilburg te overtuigen om bij het mall-referendum 'nee' te stemmen. Het tijdstip (5 voor 12) en de plek, tussen Hema en V&D, zijn doelbewust gekozen: het is volgens de ondernemers de laatste kans om te voorkomen dat een mall de stad van zijn hart berooft.

(Bron: Kiesvoortilburg.nl)

 
'Cum Laude' kaas ook bij Lekkernij! PDF Print

vrijdag 3 april 2009 10:20
WOUDENBERG/MAARSBERGEN - De boerenkaas die wordt verkocht in de Vallei-Landwinkel van De Weistaar is als winnaar geëindigd tijdens de jaarlijkse verkiezing 'Cum Laude'.

Lees meer...
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bent u alleen online?

We hebben 4 gasten online

Poll

Hoe kwam u op deze webpagina?
 

Zoekfunctie: