Assortiment
Aktie Kaasje
Diverse kaasjes behoren standaard tot de Aktie Kaasjes, wij proberen om uit iedere kaas hoek (Rood, Wit en Blauw) een kaasje aan te bieden. Deze kaasjes worden altijd tegen een vaste prijs verkocht en kunnen verrassend lekker zijn!
 
Appenzeller
Een traditioneel recept, goede zorgen op elk moment van de dag, en een pekelbad met meer dan dertig kruiden waarvan het recept één van de bestbewaarde geheimen van Zwitserland is, verlenen de Appenzeller-kaas zijn typische smaak.
 
Blue Stilton

Stilton is een brokkelige kaassoort, uit de Engelse regio's Derbyshire, Leicestershire en Nottinghamshire. De naam Stilton is afgeleid van een dorp met die naam in Cambridgeshire waar de kaas nooit geproduceerd is. De jaarlijke productie is ongeveer 8.000.000 kilo.

Onze Stilton is een blauwschimmelkaas, die een sterke geur heeft, en zacht van smaak is.

Tijdens Kerstmis wordt er traditioneel een fles port ondersteboven in de grote hele kaas geplaatst, waarna de smaak van de port zich circa drie weken vermengt met die van de kaas.

Stilton wordt vaak met bleekselderij gegeten of aan selderijsoep toegevoegd. Traditioneel wordt port met Stilton gedronken, dikwijls als dessert.

 
Boerenbrie
Een kaas gemaakt van rauwe melk wat ervoor zorgt dat de kaas iets sterker van smaak is dan de Roombrie.
 
Brugse Blomme
Een meer dan perfecte Belgische rode korstkaas. Romig, zacht en tegelijk pikant van smaak. Natuurlijk zouden we daar heel bloemrijk over kunnen vertellen, maar met onze Brugse Blomme is het eigenlijk heel eenvoudig: overheerlijk!
 
Ananaskaas
Een heerlijk fris kaasje met stukjes ananas.
 
Bleu D'Auvergne

De Bleu d'Auvergne is een relatief jonge blauwschimmelkaas, ontwikkeld in het midden van de 19e eeuw. De kaas komt uit Auvergne, oorspronkelijk uit de streek op zo'n 40 kilometer ten westen van Clermont-Ferrand.

De kaas is afkomstig van de koeien die grazen in de streek in het zuiden van Puy-de-Dôme en het noorden van Cantal. De koeien profiteren van het rijke groen op de hellingen van de oude vulkanen daar, van de grond rijk aan fosfor, kalium en magnesium.

 
Boeren Truffelbrie
Boerenbrie is gemaakt van rauwe melk deze is gevuld met truffel. Een heerlijk exclusief kaasje wat bijna nergens te koop is.
 
Brabander Blauw
Een kaas gemaakt van koemelk, met door de kaas heen blauwaderen.
 
Cambozola

Dit is een Duitse kaas die werd ontwikkeld in de jaren 70 van de 20e eeuw. Zoals de naam aangeeft is deze kaas een combinatie van Franse camembert en Italiaanse gorgonzola.

De kaas wordt bereid uit gepasteuriseerde koemelk en is van het type blauw-witte schimmelkaas. De buitenkant van de kaas is overtrokken met een laagje witte schimmel. De binnenkant is zacht, romig wit met lichtblauwe schimmel. De smaak is romig en mild, aromatisch zuivel, met ondertonen van citroen en paddenstoel.
 
« StartVorige123456VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Zoekfunctie: