Assortiment
Amandelen Bruin
Amandelen met schil.
 
Cashewnoten

De cashewnoot is het zaad van de Cashew, Anacardium occidentale. Het plaatje toont ook de zogenaamde "cashew-appel", de getransformeerde vruchtsteel, een voorbeeld van een schijnvrucht. De eigenlijke vrucht, met daarin het zaad, is onopvallend en hangt onder de schijnvrucht.

Dit zaad bevat een giftige stof (cardol), die ernstige huidirritaties kan veroorzaken. Cashewnoten worden gefrituurd, waardoor het gif omgezet wordt in een onschadelijke stof. De cashewnoten kunnen vervolgens al dan niet gesuikerd of gezouten worden en gebruikt worden als borrelnootje of als keukeningrediënt.

 
Decembernotenmix

Een vers gebrande notenmix, licht gezouten met Cranberry's. De noten die in deze mix zitten zijn: Pinda's, Hazelnoten bruin, Amandelen Wit, Cashewnoten, Pistachenoten, Macadamia's.

 
Bloc de Foie Gras 70 g.

Een Franse Delicatesse, zachtere smaak, kleur wit-lichtroze.

Gemaakt van verschillende foies gras, gekruid en gekookt. Romige en homogene structuur, zacht van smaak.

 
Carr's Table Water
Diverse ronde crackers.
 
Amandelen Wit
Amandelen zonder schil
 
Cranberries

Gedroogde Cranberries hebben een hoge voedingswaarde. Ze zitten vol vezels, vitamines en mineralen en vormen daarmee een slim tussendoortje voor jong en oud. Ze zijn verrassend lekker!

ok in recepten zijn gedroogde cranberries uitstekend te gebruiken. Lekker in je muesli of door salades en dankzij hun hoge absorptievermogen ideaal om je wokgerechten nét een beetje specialer en smakelijker te maken.

Cranberries hebben een antibacteriële werking. Zij hebben hierdoor een gunstige invloed op de blaasfunctie, maar leveren zo ook een positieve bijdrage aan de mondhygiëne, aangezien de bijzondere stoffen in deze bessen ook het aantal bacteriën in speeksel kunnen verminderen.

 
Alioli
Alioli is een Spaanse knoflookmayonaise. Dit wordt vaak gebruikt in restaurants, het smaakt echter thuis net zo lekker!
 
Boekje Boerenkaas
Wie Lust er nu geen boerenkaas? Dit boekje is speciaal geschreven voor kinderen.
 
Ciappe Di Taggia
Een Italiaanse Toast die ook gebruikt wordt bij de Tapenades.
 
« StartVorige123456VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Zoekfunctie: