Assortiment
Ardennerham
Ardennerham is een ham die veel gebruikt wordt bij meloen. De ham is iets zouter van smaak dan de kempenham.
 
Bacon
Bacon is hartig broodbeleg met een heerlijk malse "bite". Ook is de Bacon ideaal geschikt om hem uit te bakken.
 
Berliner
Een heerlijke zachte en toch goed snijdbare Berliner, zonder vetrand.
 
Boeren Spek
Een gekookt boeren spek wat vet bevat. Boeren spek is afkomstig van het varken.
 
Boterhamworst
De meest bekende en gekochte worst voor kinderen. Ook nog erg in trek bij vele volwassenen. Deze Boterhamworst komt uit blik en behoord daarmee tot de echte ouderwetse boterhamworst.
 
Aspergeham
Een heerlijke gekookte ham, lekker vochtig en gekookt in een groentebouillon. Deze ham is prima geschikt bij asperge's maar kan ook erg goed gebruikt voor overige dingen.
 
Belgische Hesp
Een heerlijke ambachtelijke beenham uit België, heerlijk mals van smaak. Goed te gebruiken bij tosti's, de witlof, door de pasta of gewoon op brood.
 
Boeren Metworst

Boerenmetworst is een harde worst gemaakt van varkensvlees, gekruid met kuidnagel.

Metworst wordt traditioneel gegeten bij stampotgerechten als zuurkool en boerenkool, soms in combinatie met een rookworst. Tegenwoordig is metworst vooral in trek als snack of voor op de boterham.

 
Borsotto
Een Italiaanse vleeswaren dat onder de categorie salami's valt.
 
Chorizo
Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt, vettig varkensvlees (maar niet per se exclusief). Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn.
 
« StartVorige123456VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Zoekfunctie: